Majski dan za taborniški izziv Planine

TABORNIŠKI IZZIV PLANINE je zabavno orientacijsko tekmovanje po urbanem naselju, ki se ga lahko udeležite tudi tisti, ki se še niste preizkusili v orientaciji. Preverite, kakšna je vaša orientacija in se izkažite na vmesnih točkah, ki jih bomo postavili na progi. Izziv pripravljamo na povabilo akcijske Skupine za prenovo in oživitev Planine.

Rod Stražnih ognjev vas v soboto 21. 5. 2016, ob 10. uri vabi na Centralno igrišče Planina 1 – Westside (med vtcema Mojca in Najdihojca) na Taborniški izziv Planine.

GG-ji, PP-ji in starejši se bodo preizkusili v neobičajni orientaciji po urbanem naselju z zabavnimi, spretnostnimi in taborniškimi nalogami, MČ-ji (mlajši) pa se bodo odpravili raziskovat blokovsko sosesko.

Taborniška akcija bo del dogajanja na dogodku »MAJSKI DAN ZA DRUŽENJE NA PLANINI« v organizaciji Skupine za prenovo in oživitev Planine, kjer se bodo udeleženci lahko udeležili tudi številnih drugih aktivnosti.  Delavnice, ki se jih boste še lahko udeležili:  MIGAJ IN USTVARJAJ Z URBANO SOSESKO, PIKNIK NA TRAVI, ZA VARNOST SLEPIH IN SLABOVIDNIH V PROMETU, OBISK GASILCA IN REŠEVALCA.

Udeleženci s seboj prinesite taborniško rutko ter veliko dobre volje.

V primeru dežja se prireditev prestavi na naslednjo soboto, 28. maja 2016.

Lep taborniški pozdrav.

Rod Stražnih ognjev

Z naravo k boljšemu človeku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *